МЕНЮ
Your Cart

Течност за чистачки

ACRYO - Летни и зимни течности за чистачки. Произведени на база етилов алкохол. Гаранция за кристална чистота, отлична видимост и безопасност

Марка: ACRYO Арт.№: 200
Разработена специално, за да осигури видимост и кристална чистота.  Лесно и ефикасно премахва замърсявания от насекоми, прах и други отлагания. НЕ СЪДЪРЖАТ МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ! Разреждане с дейонизирана вода в съотношение концентрат -разредител/ студозащита °С неразредена до -60°С&nb..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 202
Разработена специално, за да осигури видимост и кристална чистота.  Лесно и ефикасно премахва замърсявания от насекоми, прах и други отлагания. НЕ СЪДЪРЖАТ МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ! Готова за употреба. Студозащита до -20°С Разфасовки: 5л. Предлага се и наливно..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 203
Разработена специално, за да осигури видимост и кристална чистота.  Лесно и ефикасно премахва замърсявания от насекоми, прах и други отлагания.  Разреждане с дейонизирана вода в съотношение концентрат към разредител 1:5 НЕ СЪДЪРЖАТ МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ!  Разфасовки: 1л. Пред..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 204
Разработена специално, за да осигури видимост и кристална чистота.  Лесно и ефикасно премахва замърсявания от насекоми, прах и други отлагания. НЕ СЪДЪРЖАТ МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ! Готова за употреба Разфасовки: 5л. Предлага се и наливно..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 210
Разработена специално, за да осигури видимост и кристална чистота.  Лесно и ефикасно премахва замърсявания от насекоми, прах и други отлагания. НЕ СЪДЪРЖАТ МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ! Готова за употреба. Студозащита до -20°С Разфасовки: 3л. Предлага се и наливно..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност