МЕНЮ
Your Cart

Антифризи и дейонизирана вода

ACRYO - Ново поколение антифризи с антикорозионни добавки, изцяло на органична основа

   Предимства за потребителя:

  •     защита от корозия
  •     защита от замръзване
  •     защита от прегряване
  •     химически стабилни
  •     съвместими с пластмаси и еластомери
  •     съвместими с твърда вода
  •     покриват изискванията на британски стандарт

  Всички съставки са с гарантиран произход на водещи европейски фирми


Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 101
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разреждане с вода (препоръчително дейонизирана) в съотношение концентрат : разредител1:1 – студозащита до -35°С 1:2 – студозащита  до -20°С ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 102
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разрежда се с вода (препоръчително дейонизирана) в съотношение концентрат : разредител1:1 – студозащита  до -20°С Наливен и 1л. ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 103
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разреждане с вода (препоръчително дейонизирана) в съотношение концентрат : разредител1,5 : 1 – студозащита до -27°С 1 : 1 – студозащита  до..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 104
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син.  Готов за употреба (-35°С) - налива се директно в охладителната система на автомобила. Наливно и 1л. ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 105
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи.  Цвят син.  Готов за употреба (-35°С) - налива се директно в охладителната система на автомобила. Наливно и 5л. ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 106
Осигурява дълготрайна защита на двигателя срещу замърсяване, корозия и прегряване. Подходящ за двигатели с алуминиеви глави. Разрежда се с вода (препоръчително дейонизирана) в съотношение концентрат : разредител1:1 – студозащита  до -20°С Наливен и 1л. ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 107
Осигурява дълготрайна защита на двигателя срещу замърсяване, корозия и прегряване. Подходящ за двигатели с алуминиеви глави. Разрежда се с вода (препоръчително дейонизирана) в съотношение концентрат : разредител1:1 – студозащита  до -20°С Наливен, 1л и 3л. ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: Акватория ЕООД Арт.№: 403
Дълбоко обезсолена вода чрез обратна осмоза, електропроводимост 3-6 µS /cm. Предназначена за акумулатори, радиатори, парни ютии и други устройства, при които има опасност от натрупване от котлен камък. Подходяща за разреждане на алкохолни дестилати.Наливна, 1л, 5л и 10л...
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност