МЕНЮ
Your Cart

Антифризи и дейонизирана вода

ACRYO - Ново поколение антифризи с антикорозионни добавки изцяло на органична основа

   Предимства за потребителия:

  •     защита от корозия
  •     защита от замръзване
  •     защита от прегряване
  •     химически стабилни
  •     съвместими с пластмаси и еластомери
  •     съвместими с твърда вода
  •     покриват изискванията на британски стандарт

  Всички съставки са с гарантиран произход на водещи Европейски фирми


Марка: ACRYO Арт.№: 101
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разрежда се с дейонизирана вода (препоръчително) в следните съотношения: Концентрат към разредител/ студозащита 1:1 – до -35°С 1:2 – до -20°С&nb..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 102
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разрежда се с дейонизирана вода (препоръчително) в следните съотношения: Концентрат към разредител/ студозащита 1:1 – до -20°С Разфасовки: 1л.&n..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 103
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син. Разрежда се с дейонизирана вода (препоръчително) в следните съотношения: Концентрат към разредител/ студозащита 1,5:1 – до -27°С 1:1 – до -..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 104
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи. Цвят син.  Готов за употреба (-35°С) - налива се директно в охладителната система на автомобила. Разфасовки: 1л. Предлага се и наливно..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 105
Този антифриз се препоръчва когато цената има приоритетно значение, но се търси по-добро качество от традиционните антифризи.  Цвят син.  Готов за употреба (-35°С) -налива се директно в охладителната система на автомобила. Разфасовки: 5л. Предлага се и наливно..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 106
Осигурява дълготрайна защита на двигателя срещу замърсяване, корозия и прегряване. Подходящ за двигатели с алуминиеви глави. Разрежда се с дейонизирана вода (препоръчително) в следните съотношения: Концентрат към разредител/ студозащита 1:1 – до -20°С Разфасовки: 1л. Предлаг..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 107
Осигурява дълготрайна защита на двигателя срещу замърсяване, корозия и прегряване. Подходящ за двигатели с алуминиеви глави.  Разрежда се с дейонизирана вода (препоръчително) в следните съотношения: Концентрат към разредител/ студозащита 1:1 – до -20°С Разфасовки: 3л. Предла..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 403
Дълбоко обезсолена вода чрез обратна осмоза, електропроводимост 3-6 µS /cm. Предназначена за акумулатори, радиатори, парни ютии и други устройства, при които има опасност от натрупване от котлен камък. Разфасовки: наливна и в опаковки–1л..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Марка: ACRYO Арт.№: 404
Дълбоко обезсолена вода чрез обратна осмоза, електропроводимост 3-6 µS /cm. Предназначена за акумулатори, радиатори, парни ютии и други устройства, при които има опасност от натрупване от котлен камък. Разфасовки: наливна и в опаковки–5л..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност